Kedves Olvasóim köszönöm, hogy olvassátok a blogomat


2011/01/29

Táncos képek

10 megjegyzés:

monik írta...

Látom megy a buli Nálad :))
Kellemes vasárnapot!

Anikó írta...

Szia Monik néha kell egy kicsi bulizás:))

Karesz írta...

Nekem a szemüveges csaj tetszik, de ő nem táncol. Lehet, hogy csak a zenére indul be? Felteszek neki most valami dögösebb zenét, mert felcsigázta az érdeklődésemet, s ha elkezd táncolni is, akkor én is eldalolom neki, hogy:
"Ne hagyj mást magadon, csak a fülbevalót!"

Anikó írta...

Kedves Karesz köszi a zenét már beindult, tehát megnézheted tánc közben is és eldalolhatod neki várja:)))

Rosa írta...

ciao Aniko' grazie di essere passata dal mio blog piacere di conoscerti, bello il tuo complimenti baci rosa a presto buona serata.)

Karesz írta...

Igen hamar abbahagyja. Két igen jó hullám, ami nekem nagyon tetszik, és mire mondanám, ne hagyd abba, leáll...a tudomány! Nagyon lehangoló élmény. Máskor én is szemüveget fogok tenni, mikor választani kell valami újat.

Anikó írta...

Megpecsételődött a kis aranyos sorsa letöröltem, hisz nem volt jó sehogy sem:(( Na majd Karesz keresek egy másik jó kis táncos csajt:))

Hólabda(Kzella) írta...

Nagyon tetszik némelyik táncosod, mikor sikerül nekem ilyen jó mozgás

Anikó írta...

Na igen jó lenne táncolni egy jó nagyot , na persze igazad van Hólabda mikor sikerülne nekünk egy két mozgás a képről?:))

MJ írta...

"Baráti ölelésem! MJ"

MEGOSZTÁS

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Live-hoz Add a Myspace-hoz Add az RSS olvasódhoz